Monika s Ivanou jsou v poslední době nerozlučné kamarádky, ve čtvrtek večer zašly na premiéru muzikálu Kat Mydlář, před měsícem spolu strávily dovolenou v rakouských Alpách a v pátek vyrazily na dámskou jízdu znovu do Špindlerova Mlýna, tentokrát i se svými potomky. „Moc se těším, beru s sebou Kubíka a Matěje a svoji maminku, která mi s kluky trochu pomůže,“ svěřila se Marešová, která chce s Ivanou o víkendu brázdit svahy.

Bezdětný miliardář

Ivana Gottová je s podnikatelem Lehečkou dobrá kamarádka několik let, stejně jako s Monikou, které se přesně trefila do jejího vkusu. Moniku s podnikatelem dala dohromady už koncem minulého roku. A vyšlo to! „Seznámili nás společní známí a to, jak je to dlouho, není podstatné,“ řekla Marešová, která ale nepopírá, že je zamilovaná. „Jsem opět šťastná, co víc si můžu přát,“ smála se Monika s tím, že Marek je opravdový gentleman a velmi pozorný.

Podle informací Blesku má za sebou Lehečka několik vážných vztahů, přesto se nikdy neoženil a ani s jednou ze svých partnerek neměl děti, ale zkušenost s jejich výchovou přesto má. „Jeho bývalá přítelkyně měla dvě děti, ale Marek je bez závazků, protože dosud obětoval všechno práci,“ vysvětlila Marešová za svého milence, který na úkor rodinného života vydělal několik miliard korun. Jeho dopravní firma CS Cargo patří mezi největší v celé střední Evropě.

Fotogalerie
2 fotografie