Martu rozhodně nepotěšilo, když těsně před premiérou Blesk zjistil, že skončil její vztah s partnerem. Opět to rozjitřilo ránu, kterou má po rozchodu v srdci. Tomu odpovídalo i její chování. Držela se převážně v dámské společnosti, na muže neměla náladu a na začátku večírku dokonce poplakávala. Slzami rozmazané stíny, řasenku i linky si musela poopravit v divadelní šatně. S čerstvě nalíčeným obličejem se po půlnoci opět zařadila do slavící společnosti.

Macecha s ní počkala

„Ve tři už jsem ale chtěla jít domů. Jenže jsem zjistila, že nemám kabelku se všemi doklady a klíči od bytu,“ vysvětlila Marta Jandová. Musela tak v divadle počkat až do půl sedmé ráno, kdy probudila kamarádku, která měla její náhradní klíče od bytu. Počkala s ní i macecha Matina a obě odcházely značně znavené.

Marta se přesto zachovala jako profík a už o pár hodin později vcházela opět do divadla a připravovala se soustředěně na svou premiéru v roli Dorotky. „Doufám, že i po bezesné noci svoji premiéru zvládnu,“ věřila si v pátek dopoledne Marta.

Fotogalerie
3 fotografie