Hanychová si ani v jiném stavu nedokáže odpustit večírky a jejich radosti. S klidem si zapálí cigaretu nebo si dá bílý vinný střik. "Dřív jsem kouřila i šedesát denně, ale to jsem teď omezila na čtyři až pět. Občas si dám i slabý stříček. Podle mého doktora to prý vůbec nevadí," tvrdila v show Jana Krause Hanychová.

A jak jsme se ve středu na opening party casina v Ostravě přesvědčili, opravdu si těhotenství takovýmhle způsobem zpestřuje. Okolo desáté večer měla splněné všechny pracovní povinnosti, odchodila přehlídku a zahrála si poker, ale do hotelu se vydala až okolo třetí hodiny ráno. V těsných bílých minišatech, ve kterých loni v prosinci pokřtila svůj kalendář, se celý večer držela u barového pultu, kde bylo tak zakouřeno, že si ani nemusela sama zapálit, ale přesto si několikrát od své kamarádky Hanky Chymčákové z cigarety potáhla.

Šaty praskají ve švech, prsa se derou ven

Hanychová by se měla zamyslet i nad svým šatníkem. Z těsných šatů se jí doslova dralo poprsí a zip na boku měl co dělat, aby udržel šaty u sebe. Agáta má ve čtvrtém měsíci už pěkné bříško. "Skoro nic jsem zatím nepřibrala, takže se do všeho vejdu," tvrdí modelka.

Večírek moderoval Leoš Mareš, kterého doprovodila přátelkyně Hanka Svobodová, společnost hráčům u stolů dělala Romana Pavelková, Tereza Zimová nebo Michaela Štoudková.

Fotogalerie
9 fotografií