Byla to další Mrázova nevěra, jak se šušká v kuloárech? To Marta tvrdě popírá. „To není pravda. Viktor mi nebyl nevěrný, ani já jemu. Nikdo druhý v tom opravdu nebyl. Potkali jsme se jen ve špatnou dobu a čas hrál proti nám,“ vysvětluje Marta a dodává: „Jsem šťastná, že mi vstoupil do života, i když na tak krátkou chvíli,“ míní Jandová, které prý bude Mráz chybět.

Nejvíc možná právě dnes. Zpívá totiž v Divadle Broadway druhou premiéru muzikálu Kat Mydlář a moc si přála, aby ji v roli Mydlářovy první dívky Dorotky viděl. Proč se ale rozešli, když to nebyla nevěra? Protože je Mráz stále ženatý s Mahulenou Bočanovou, se kterou má dítě, a na rozvod nespěchá? Protože Marta touží po dítěti a Viktor se na druhého potomka už necítí? Protože v Mrázově vile v Číčovicích žije stále Mahulena s dcerkou a dostaveníčka Marty a Viktora probíhaly pouze v malinkém vinohradském bytečku Jandové? Protože Viktor koupil Mahuleně pozemek a staví jí na něm dům?

„O našem vztahu jsme nikdy nemluvili. Nemáme tedy důvod ani teď sdělovat, proč jsme se rozešli. Mohu říct jen jediné, že na rozchodu jsme se dohodli,“ uzavřela Marta. „Vím o tom, dcera mi to sdělila, ale nic jsem nekomentoval a nekomentuju. Je dospělá a o životě si může rozhodovat sama,“ řekl Blesku lídr Olympicu Petr Janda a dodal: „Třeba bych jí poradil, kdyby se mě zeptala, ona se ale rozhodla sama.“ Viktor Mráz po celý včerejší den nezvedal telefony.

Fotogalerie
3 fotografie