"Cože, vy s námi chcete točit? Tak dobře," prohlásila Farna a jako na povel se s Tomášem začali točit dokolečka a chichotat jako puberťáci. Po chvilce se zastavili a začali se překřikovat, kdo bude dřív mluvit.

"Přestaň, chci udělat opravdu seriózní rozhovor," napomínala Ewa Tomáše. "Myslíš jako ser-iózní?" kontroval jí Klus a dodal: "Nech to na mě, vezmu to do své úchylné režie, jako celý dnešní večer."

Bylo zřejmě, že zpěvákům v žilách kolují zbytky adrenalinu, který se v nich nahromadil během přímého přenosu. Ten oba zvládli na výbornou. Oproti předchozím ročníkům mělo jejich moderování švih a náboj. Jejich hudební pojetí, kdy Tomáš zpěv doprovázel na ukulele, bylo zábavné. "Máme v plánu své  hudební vstupy vydat na CD. Hodně nás to chytlo," prohlásili svorně.

Ewa i Tomáš se během večera několikrát převlékli. Kostýmy a doplňky jim vybrala Ewy stylistka. Určitě nejvíc sexy byly poslední šaty, které přesně kopírovaly Ewy postavu. Je zřejmé, že z Ewy se stává ženská krev a mlíko. Její postava se zaobluje přesně v místech, které mužskému pokolení zbůsobují bušení srdce. Nebude dlouho trvat a zpěvačce se nabídky na focení pro pánské magazíny jen pohrnou.

S moderováním byl spokojený i pořadatel večera Lešek Wronka. "Oba byli vtipní, jsem hodně spokojený. 20. ročník se opravdu vydařil," řekl Blesk.cz Wronka.

Fotogalerie
14 fotografií