Jak to vypadá, Blesk poznal na vlastní oči. Ve 14 hodin se před domem na pražském Smíchově, kde Olga bydlí, objevil tatínek Brabec. Vešel do dveří a po necelé hodince vycházel s teple oblečenou Aničkou z domu ven. V patách jim byla Olga. Namířeno ovšem měla jinam. Zatímco otec s dcerkou odešli do nedalekého lesoparku, Olga se svým vozem odjela na opačnou stranu.

Fotogalerie
14 fotografií

Menzelová má pár správných chlapů

Bez Aničky měla chvilku volna, a tak ho využila k vyřizování nutných pracovních záležitostí. „S Aničkou mi pomáhá hlavně maminka. Jinak nevím, jak bych to všechno zvládala. Práce mi zabere hodně času,“ přiznala Menzelová, která ale Brabcovi nebrání v pravidelných návštěvách své dcery. „Je to její otec a Anička mu tak také říká,“ přiznala Menzelová, která má ale plnou hlavu starostí, co koupí právoplatnému manželovi Jiřímu Menzelovi ke včerejším narozeninám.

„Moc se na něho s Aničkou těšíme. Jsou to vzácné chvilky, pořád pracuje. Denně si ale voláme, to ano,“ vysvětlila Olga. Menzelová prostě stále bravurně udržuje vztah se dvěma muži, kteří navíc milují ji i její dceru. Ani s jedním ale nesdílí společnou domácnost. Zatím. Olga totiž myslí návrat k manželovi vážně. „Nechci se nikomu zatím svěřovat. Až přijde ta změna, ráda ji řeknu. Nemám co tajit,“ uzavřela Olga.