Paní Šlégrová, jak probíhá rozvod s manželem?

Bohužel nijak. Vzhledem k tomu, že to byl Jirka, kdo se rozhodl naše manželství po 24 letech ukončit a nijak to neřeší, vzala jsem vše do svých rukou. Najala jsem si právníka, podala jsem žádost o rozvod a o svěření dcery do své péče. Jak jsem zjistila, tak můj muž si doposud žádného advokáta nenašel. Doufám, že to hodně rychle udělá.

Jiná cesta než rozvod neexistuje?

Pro mě je manželství s Jiřím Šlégrem ukončenou záležitostí. Jediné, co si přeji, aby rozvod proběhl co nejrychleji a pokud možno v klidu. Nechci, aby se to jakkoliv dotklo naší dcery Jessicy.

Jste se svým mužem v kontaktu?

Ne, vidíme se jen když si bere dceru.

Dvanáctiletá dcera Jessica žije s vámi. Jak často se stýká se svým otcem?

Často, mají velmi hezký vztah. Manželovi nikdy nebudu bránit ve styku s dcerou. Akorát si myslím, že není vhodné, že každou svojí přítelkyni seznamuje s naší dcerou.  Myslím si, že v jejím věku to není dobré. Byla bych ráda, kdyby si to manžel rychle uvědomil.

Kde momentálně bydlíte?

V Litvínově. Dcera tady navštěvuje školu a trénuje krasobruslení, pak v Praze s přítelem. Devadesát procent víkendů trávíme s dcerou na závodech.

Manžel vás opustil kvůli milence "pumpařce" Zuzaně, kterou nedávno vyměnil za bývalou Miss ČR Lucii Královou. Co si o tom myslíte?

Upřímně, musím Zuzaně poděkovat. Díky ní se mi otevřely oči a konečně jsem zjistila, s kým jsem 24 let žila. Hodně mě manželovo chování mrzí.

Znáte se s Lucií Královou?

Párkrát jsme se potkaly ve společnosti. Poprvé to bylo na křtu knihy Paroubka.

Tušíte, kdy se váš manžel s Lucií sblížil?

Ne, a je mi to jedno. To už je manželův život. Oba jsou z Teplic a mají hodně společných známých, takže bylo otázkou času, kdy se dají dohromady.

Co váš osobní život?

Momentálně jsem spokojená.

Fotogalerie
6 fotografií