O tom, že to Jágrovi s Innou moc neklape, se v hokejovém zákulisí mluví už pár týdnů.

„Inna se v Omsku s Jardou nepohodla, několikrát dokonce se sbalenejma věcma spala u spoluhráčů,“ řekla Blesku jedna z jejích kamarádek.

Vše údajně vyvrcholilo ostrou hádkou, při níž prý Inna po Jágrovi hodila klíčky od luxusního BMW, které jí Jaromír koupil na ježdění po Praze, a vrátila se do Česka.

Od té doby je tady. Jágr se při nedávné reprezentační pauze rovněž na skok objevil doma, jenže hlavním důvodem nebylo zachraňování lásky s Innou.


Řešil tady budoucnost kladenského hokejového klubu, kterému by měl od příští sezony velet. Při té příležitosti se objevil i v Olomouci a Prostějově, kde řadu let v létě kempoval jeho Jágr Team.

Jenže Inna na Moravě po Jaromírově boku chyběla. A nebyla s ním ani v Rusku, když minulý týden slavil své 39. narozeniny...

Fotogalerie
38 fotografií

Jak se však zdá, partnerská krize Jágra příliš netíží. Na ledě válí společně s parťákem z reprezentace Romanem Červenkou a soustředí se na nadcházející play off KHL, v němž je Omsk favoritem číslo jedna.

A budoucnost s Innou neřeší. „Krize potká každý vztah a je vždy na těch dvou, jestli se jim to podaří vyřešit, nebo ne. Já si myslím, že se ti dva ještě dají zase dohromady. Ale to ukáže až čas,“ myslí si zdroj z Jágrova okolí.

Vyjádření Inny se Blesku získat nepodařilo. Včera nezvedla telefon a nereagovala ani na esemesku, i když mívá ve zvyku jakékoliv spekulace vyvracet. Jágr včera poslední zápas základní části KHL v Jaroslavli nehrál, kouč ho šetřil na play off.