Po pondělním představení Láskou posedlí v pražském Divadle Ungelt nabral Etzler Cibulkovou do svého auta a vyrazili směr Horní Počernice, kde ještě donedávna žili pod jednou střechou. Na to, jak před dvěma týdny herečka rychle vypakovala záletného manžela z domu, už zjevně zapomněla.

„Oba přijeli před půlnocí a ještě v ranních hodinách stálo Etzlerovo auto zaparkované před domem,“ popsali fotoreportéři Blesku.

„Nejsme nepřátelé, nedělá nám problém spolu hrát divadlo,“ přiznala minulý týden Cibulková, když se poprvé po odhalení nevěry měla postavit na divadelní prkna s Etzlerem. Teď už jí nečiní problém stýkat se s manželem i mimo jeviště.

Cibulková: Mirka mám pořád ráda

„Já mám Mirka pořád ráda jako kamaráda, zůstáváme přátelé,“ dodala Vilma, které se možná jejího kamaráda opravdu zželelo, a proto nabídla Etzlerovi nocleh.

Ten ještě donedávna přespával u svého hereckého kolegy Petra Motlochy, který si zahrál v seriálu Velmi křehké vztahy. U milenky nepochodil, protože bydlí v pronájmu se svojí kamarádkou a jejich domácí návštěvy striktně zakazuje.

Fotogalerie
8 fotografií