Kocábová prožívá šťastné období. S partnerem Štěpánem, se kterým se loni rozešla, se dala opět dohromady a dokonce jejich vztah nazývá manželstvím, i když se nikdy nevzali. "Mít dlouhý vztah takhle brzy, je jako manželství. Důležité pro mě je, že jsme se dali znovu dohromady. Jsem teď zkrátka s tím, s kým chci být, deset let už s tím samým. Nějak mi ti noví nejdou," řekla Kocábová v rozhovoru pro Blesk pro ženy.

A jaká je vlastně Natálie máma? "Neumím držet řád, to je na tátovi. Trošku ho učím despektu k autoritám, v určité míře je to pro vlastní individualismus nutné. Nevím, jak se vyvine," dodává s úsměvem Kocábová.

Zpěvačka dokonce jednu dobu hodně přemýšlela o dalším dítěti. "Přemýšlela jsem o tom hodně a hodně jsem chtěla. Teď ale nastupuji do práce a cítím, že ještě není správná doba. Ale se mnou nikdy nevíte, můžu mít dítě třeba zítra."

Fotogalerie
6 fotografií

Natálie se předvedla na Prominentní party TV Barrandov v roli modelky a moc jí to slušelo, i když přiznává, že v oblékání si nebyla nikdy jistá. "Tradičně jsem byla nejhůř oblékaná holka v celé třídě. Beze srandy. A dodneška to tak často bývá. Oblečení si chodím kupovat až v situaci, kdy se na sebe už ani já nemůžu podívat," prozradila o sobě Kocábová.

Natálie dlouho nedokázala otci odpustit jeho nevěru s Lejlou Abassovou. Nyní se ale zdá, že spory už jsou zažehnané a začíná aspoň trochu nový vztah svého otce respektovat. "Tátovi už jsem odpustila, jsou fakt daleko horší věci. Připadá mi trapné pořád to řešit. Pak to vypadá, jako by se nic horšího ani nestalo, což je nesmysl. Už to neřeším," uzavřela Kocábová.