Pavlovčinovou, se kterou hraje v seriálu Cesty domů, naložil Etzler do auta poblíž jejího bydliště u pražské O2 areny. A namířili si to ven z Prahy. Zastavili až v Poděbradech na náměstí. Zkusili jeden hotel, bylo plno, a tak skončili v druhém hotelu – Soudku. Tam, jen co se za nimi zavřely dveře k recepci, nastala velká a dlouhá líbačka. Potom se ubytovali a ruku v ruce začali hledat po městě lokál, kde by dostali ještě něco k snědku.

Konečně ten hajzl vypadl, říkají o Etzlerovi přátelé Vilmy

Cibulková mezitím opustila svůj dům a vozem se vydala o kousek dál za přáteli. Zřejmě si postěžovat, vymluvit se a získat alespoň nějakou útěchu. Ke svému autu se vracela i s přáteli půl hodiny po půlnoci. Jen co ale sedla za volant, tak to po pár metrech napálila do betonového zátarasu. Není divu, rozrušená musela být velice. Naštěstí se nestalo jí, přátelům ani autu nic závažného, a tak v pohodě mohla odjet domů.

Když už byla za dveřmi, mladík, který ji s dívkou doprovázeli, se optal fotografa Blesku: „Vy jste tady kvůli tomu hajzlovi? To je dost, že už z toho domu vypadl, že jsme se ho zbavili…“ Blesk se snažil spojit se všemi aktéry milostného trojúhelníku. Mobily zvonily, ale nikdo z těch tří je nezvedal.

Fotogalerie
12 fotografií