Mužný vous! To je pěkný začátek kopírování kontroverzního komika Rickyho Gervaise. Doufejme, že Mareš s Boučkem půjdou i v jeho stopách, co se týče humoru a sarkasmu. Na to jak letos odmoderoval glóby jen tak někdo nezapomene. Už jeho start stál za to: "Čeká nás noc plná večírků a nezřízeného pití. Charlie Sheen tomu říká snídaně."

Britský komik Ricky Gervais nezvládl moderování Zlatých glóbů. Jeho humor hraničil s nevkusem. Na fotce s přítelkyní Jane Fallon
Autor: ČTK

Bouček už v jeho šlépějích vykročil při předávání Českých slavíků. Jeho pojetí večera bylo opravdu zábavné a plné chytrého humoru. To se bohužel v poslední době nedá říct o Marešovi. Zatímco na začátku své kariéry perlil, postupem času jeho vtípky zevšedněly a čím dál víc spadají do kategorie pubertální zábavy.

Každopádně mužné strniště oběma moderátorům sluší víc než tváře dohladka oholené. Jejich několikadenní porost se jistě líbí i jejich partnerkám. Lehce zanedbaný zjev a pohled gaunera přitahoval něžnější pohlaví vždy víc než vymydlený studentík z Harvardu.

Libor Bouček a Leoš Mareš si pěstují strniště
Autor: Jiří Hadač

Fotogalerie
6 fotografií