Zato těhotná moderátorka Eva Decastelo - Aichmajerová se na přehlídce spodního prádle obula do Dominiky Mesarošové a Agáty Hanychové. Když krásky na molo vyrazily s nadupanými podprsenkami, tak jim poradila, aby raději nedýchaly.

Gavriely a modelka v důchodu? To sotva!

"Holky, teď raději nedýchejte, aby jste si nevyrazily zuby," pronesla Eva, když se na molu objevila Dominika Mesarošová ve spodním prádle. Při pohledy na modelky kterým podprsenky praskaly ve švech, nešlo nesouhlasit.

Zda si krásky schválně vzaly o číslo menší podprsenku nebo předvedly zázračnou novinku na poli spodního prádla, není známo. Ale každopádně se hosté nového poker clubu v centru Prahy nenudili.

Martině podprsenka trochu přifoukla ňadra
Autor: Pavel Machan

Party girl Dominika Mesarošová, moderátorka VIP zpráv Martina Gavriely nebo přítelkyně Leoše Mareše Hana Svobodová, vypadaly fakt sexy. "Já už jsem modelka v důchodu. A do ideální postavy už mám daleko. Vždyť jsem o deset let starší než většina holek, co jsou tady," povykovala neustále Gavriely. To má sice pravdu, ale postavu má pořád parádní.

Hanychová zatahovala břicho

Před přehlídkou se vedlo hodně sporů o tom, jestli se v prádle objeví "těhotná" Agáta Hanychová. Objevila a kromě šátku okolo zadku, to v prádle dala. Po celou dobu se snažila zatahovat břicho, ale jakmile zmizela z dohledu fotografů, s úlevou vydechla. Její trochu zakulacené bříško by třetímu měsíci odpovídalo, ale také se před akcí mohla nacpat hrachovkou...

Agáta Hanychová maskovala bříško. Proč?
Autor: Pavel Machan

Po přehlídce si některé z modelek sedly ještě za pokerový stůl a zkoušely štěstí. Nejlépe se dařilo Martině Gavriely. "Nehrála jsem poker roky, sama jsem překvapená," usmívala se.

Večerem provedla těhotná Eva Decastelo, která už za dva měsíce čeká narození druhého potomka. "Už je ze mě meloun. Zítra ještě fotím kosmetickou kampaň a pozvolna se připravuji na příchod mrňouse," dodala těhulka, která stále nechce prozradit, zda s manželem čekají holčičku nebo chlapečka.

Fotogalerie
16 fotografií