Kdyby Richard vyhrál v soutěži Česko Slovensko má talent, první co by si z výhry koupil, by byl zájezd k moři. "Nikdy jsem nebyl u moře, já vím, je to divné, ale nejdál jsem byl na Mácháči, mám rád šlapadla, hrozně rád šlapu, takže tak, ale určitě pojedu k moři i tak a s přítelkyní," řekl Richard, který o kouzelnická představení v poslední době nemá nouzi.

Jak nám Richard zakouzlil v redakci

Video
Video se připravuje ...

Kouzelník polil GAM vodou Jan Jedlička

"Kouzlím lidem skoro každý den, mám trochu otočený režim, přes den vyspávám a večer pak dělám představení, jezdím i na Slovensko, mnohdy je to vyčerpávající, ale hrozně mě baví. Mám tuhle práci moc rád a za nic bych ji nevyměnil." Richard totiž prozradil, že je vyučeným zámečníkem. Tahle práce mu ale vydržela jen tři měsíce, raději se tak začal věnovat kouzlení naplno.

Do soutěže se Richard přihlásil sám, ale na popud svého kamaráda. Největší oporou mu byla samozřejmě rodina s přítelkyní. S Veronikou plánují společný život. Seznámili se v jednom baru, kde se natáčelo vystoupení do pořadu Na stojáka. Oba si hned padli do oka a za chvíli byla ruka v rukávu. Ke kouzlení ho přivedl táta a pak David Copperfield, na jehož kouzelnická show se Richard pravidelně díval.

Fotogalerie
6 fotografií