Novomanželé Sklovská a Lelkes měli svatbu jako z pohádky. Jsou finančně zabezpečení a milují se, k dokonalému štěstí jim chybí už jen miminko. Jsou si však vědomi, že vlastní dítě už mít nebudou. „Vlastní dítě neplánujeme, ale ani se mu nebráníme, právě naopak. Hrozně by nás to potěšilo," řekl na rovinu Juraj Lelkes. "Sami dobře víte, kolik nám je let, takže dítě by se nám zřejmě už nepodařilo," přiznal upřímně novomanžel Lelkes.

Dala přednost kariéře a šla na potrat

V takových případech je jednou z nejčastějších možností právě adopce. Uvažují nad tím novomanželé? "Zřejmě by byla tato cesta pro nás nejideálnější," podotkl Lelkes, který má na rozdíl od zpěvačky, už dospělou dceru Dianu. Sisa se sice pro média vyjádřila, že by chtěla ještě vlastní dítě, je však otázkou, jestli se ho dočká. Samotná zpěvačka se k tomu zatím nevyjádřila.

Přitom není žádným tajemstvím, že zpěvačka už jednu šanci být matkou propásla. Před pěti lety týdeníku Život přiznala, že už jednou těhotná byla. Tehdy se však rozhodla věnovat kariéře a tak podstoupila interupci. "Byla jsem velmi mladá. Události nabraly rychlý spád a já jsem se musela rozhodnout. Buď se stanu mámou a celá kariéra půjde za hlavu, anebo... Ale okolnosti těch dní a i reakce mého okolí mě nakonec přesvědčily, abych šla na potrat. Dnes však vím, že jsem se nerozhodla zrovna správně," prozradila před časem Sklovská.