Naposledy si zazpívala na prestižním předávání cen Křišťálové křídlo 2010. Zpěvačka si vystoupení pořádně užívala a na pódiu doslova zářila. Nedělní vystoupení bylo pro Janu Kirschner posledním veřejným. O nabitý program se jí už brzy bude starat dcerka, kterou by měla přivést na svět počátkem března.

792272:gallery:true:true

Při porodu bude i tatínek

Při porodu chce být dokonce i zpěvaččin přítel Eddie Stevens (32). "Je velmi emotivní, takže jsem zvědavá, jestli to zvládne." Narození dítěte je pro mnohé ženy obrovskou změnou, ale Jana to tak tragicky nebere a tvrdí, že v jejím případě zůstane vše při starém. "Budeme žít ve dvou zemích, na Slovensku a v Anglii. Nic se nemění. Akorát budeme mít jedno vřískající mrně s sebou," řekla se smíchem zpěvačka, která se i navzdory pokročilému stadiu těhotenství rozhodla vystoupit na pódium a zazpívat svým fanouškům.

Diváci si mohli všimnout, že zpěvačka se pořádně zakulatila. Dlouhé tmavomodré šaty, ve kterých vystupovala, obepínaly její křivky a rostoucí bříško. Zpěvačka zářila štěstím a bylo zřejmé, že miminka se již nemůže dočkat.

Fotogalerie
1 fotografie