Martin Trnavský dlouho o vztahu s Bárou Munzarovou mlžil. Ona o něm nemluvila vůbec. „Jsme jen kolegové, herečku bych doma nechtěl,“ říkal Blesku. Ani když spolu odjížděli na natáčení reality show Wipe Out do Argentiny, nebyl o nic sdílnější. Při návratu ale zamířil s Munzarovou rovnou domů, do domu, kde bydlí s dcerou Aničkou a rodiči Luďkem Munzarem a Janou Hlaváčovou. „Připravili nám tenkrát krásné uvítání. Ale kdyby s Bárou přijel jakýkoli jiný partner, dočkal by se toho samého. Byl to Aniččin nápad,“ zavzpomínal Trnavský.

Fotogalerie
6 fotografií

„V Argentině se nám hodně stýskalo po domově. Bylo to na jednu stranu náročné, na druhou stereotypní a únavné. Denně jsme točili na stejném místě, na takové plovárně. Z Argentiny jsme toho moc neviděli. A byli jsme rádi, že jsme tam spolu. Samotnému by bylo těžce,“ svěřil s tím, že byli oba rádi, že se jim nic nestalo.

„V české výpravě došlo jen k dvěma menším zraněním. Ondra Brzobohatý si vyvrknul palec, David Kraus kotník. Ale viděl jsem tři zlomené nohy, dvě vykloubená ramena. Ženy tam kolabovaly,“ vypočetl. Trnavský s Munzarovou a její dcerou strávili čtrnáct dní na horách, vrátili se až tento týden.

Pohoda v Krkonoších

„Měli jsme oba volno, tak jsme se zavřeli na chalupě ve Špindlerově Mlýně, daleko od centra. Tam jsme ani nechodili, abychom se při různých akcích nevystavovali na odiv. Běžkovali jsme po Krkonoších, já vyrážel odpoledne na svah na sjezdovky. Prostě jsme trávili dovolenou jako úplně normální rodinka. Náš život se ubírá dopředu stále stejným směrem,“ přiznal Blesku.

Pracovně to ale tak růžové není. Spolu s Bárou hraje v divadle, ale zrušily se dva seriály, v nichž měl hrát. „Všechno z fi nančních důvodů. Teď jsem se jen v neděli objevil v České televizi ve fi lmu Tchyně a uzený, který jsem točil loni v létě. Ale divadlo mi funguje, takže si nestěžuju,“ uzavřel.