Ivanka Gottová se před pár dny »proslavila« vskutku netradičním řešením svého přeřeknutí ve VIP zprávách. Místo aby se v přímém přenosu omluvila a pokračovala, zmohla se jen na mávání rukama, které doprovázela citoslovci „bla bla bla“. Kvůli tomu se Ivana podle své kolegyně zhroutila a brečela!

Gavriely s Gottovou se na veřejnosti tváří jako kamarádky a popírají, že by mezi nimi vládlo napětí nebo si dokonce konkurovaly. Realita je ale jiná. Gavriely, která bojovala s dyslexií a kvůli moderování docházela i k logopedovi, zřejmě nemůže přenést přes srdce větší oblíbenost Gottové u televizních diváků. Kolegyni tak za zády občas pomluví.

Gavriely: Ivana se hroutí

Byla to právě Martina Gavriely, která se nejvíce obávala přímých přenosů VIP zpráv na Primě. S větší trémou roste i pravděpodobnost přeřeknutí. Těch už měla Martina bezpočet. „Bylo jich tolik, že to ani nespočítám. To se prostě stane každému. Přejdu to s klidem a nic si z toho nedělám,“ řekla Blesku s úsměvem a dodala: „To Ivana se kvůli tomu hroutí a pak brečí v koutku, bere to špatně,“ prozradila nemilé tajemství o své kolegyni.

Ivana Gottová ale tvrzení kolegyně Martiny Gavriely razantně popírá. „Rozhodně se kvůli tomu nehroutím. Naopak mě těší, že se u mého jednoho přeřeku v ten osudný den pobavila spousta lidí. Je to lidské, nebyl důvod brečet. Jsem ráda, že se diváci alespoň přesvědčili, že vysíláme opravdu živě,“ napsala Ivana Gottová svoji reakci v SMS zprávě Blesk.cz.

Fotogalerie
8 fotografií