Agáta, by podle zdrojů z blízkého okolí, měla být ve třetím měsíci těhotenství a otcem dítěte by měl být hráč amerického fotbalu Miroslav Dopita (28), se kterým se zná necelé čtyři měsíce. Agáta však informace o těhotenství  popírá. Věřit známé rebelce, je ale dosti obtížné.

Demonstrativně smočila rty v alkoholu

Miroslav Dopita by mohla být pro Agátu dobrá partie, přeci jen už nějaké zkušenosti s výchovou malého dítěte má. Z předchozího vztahu má syna (2,5).

Ani Agáta by nemusela být z těhotenství úplně vyjukaná. Poctivě se totiž stará o mladší sestru Kordulku. Její máma Veronika Žilková se k údajnému těhotenství odmítá vyjadřovat. "Jediné, co mohu říct je to, že je Agáta dospělá a může si dělat co chce, ale Agáta už jednu dceru má a to Kordulu, hezky se o ni stará," řekla Žilková o Agátě ve VIP zprávách na Primě.

Na večírku v baru CoCo byla Agáta středem pozornosti. Všichni bedlivě hlídali, jestli se napije alkoholu nebo bude celý večer o vodě. To by ale nebyla Agáta, aby hned u vchodu nepopadla sklenku sektu a demonstrativně se s ní před fotografy nenakrucovala. Dokonce smočila i rty, snad aby ji novináři neotravovali s otázkou, jestli je v tom!

Známá pařmenka však přítomné překvapila, když u jedné sklenky vydržela celý večer. Vynechala i cigarety a věnovala se rozhovorům a svému příteli.

Fotogalerie
7 fotografií

O těhotenství mluvila už v listopadu

Už koncem listopadu své možné těhotenství řešila Agáta se svou nejlepší kamarádkou Hankou Chymčákovou. „Je to průser, asi jsem v tom,“ rozebírala Agáta s Hankou v zákulisí jedné módní přehlídky.

Ani její blízký kamarád Pavel Novotný nechtěl zprávu nijak komentovat. "Nebudu se k tomu vůbec vyjadřovat. Nerad lžu, tak se mě na to neptejte. Vždy jsem se ke všemu vyjádřil, ale k tomuto se nevyjádřím, nezlobte se," řekl Blesk.cz Novotný, který sám nedávno oznámil, že s přítelkyní Veronikou čekají prvního potomka.