Herec by se prý ale ničemu nedivil. „Třeba končím, jenom to nevím. Před čtyřmi lety mi Nikdo není dokonalý stáhli ze dne na den a nikdo mi nic také neřekl. A to jsem nečekal, protože sledovanost byla i 1 800 000. Teď máme v průměru 700 000, to je hodně dobrý, ale já už se ničemu nedivím,“ reagoval pro Blesk Krampol.

Namísto Krampola Novotný?

Pro to, že Nikdo není dokonalý končí, může hovořit i fakt, že Krampol nedostal žádné termíny k natočení dalších čtyř dílů. „To mně je hodně podezřelý. Měsíčně točíme čtyři díly a termín nám sdělují vždycky měsíc dopředu. Teď jsme se dokonce na to ptali, abychom mohli zmizet na chvilku k moři, odpovědi jsme se ale nedočkali,“ říká dost rozmrzele Krampolův manažer Miloš Schmiedberger. A TV Prima? „Nemohu vám k tomu říct vůbec nic. Nemáme ještě hotové jarní vysílací schéma,“ prohlásila vyhýbavě mluvčí Primy Jana Kocová.

Podle informací Blesku Nova nasazuje Ordinaci v růžové zahradě třikrát do týdne a Prima chce proti tomu vyjet novým pořadem Petra Novotného. A Krampola po 26 dílech zrušit. „Tak jsem to alespoň ze svých zdrojů zaslechl,“ sděluje Schmiedberger. Pokud ale Krampol zůstane, proč to balamutění Gotta? „To si mohu vysvětlit jedině tak, že Karla chtěli za každou cenu a tímto se pojistili, aby neodmítl. Věděli, že má Krampola rád a že jsou letití přátelé,“ myslí si Adam.

Fotogalerie
4 fotografie