„Potom, co jsme se dohodli na mém odchodu, mi bylo před vysíláním řečeno, že nemám v éteru říkat nic špatného,“ řekla Blesku Asterová, kterou toto upozornění velmi naštvalo.

„To se mě opravdu hodně dotklo a tak jsem posluchačům řekla: Milí rozkošníci, budu tu s vámi ještě měsíc. Brečím, ale nesmím vám nic říct. Řeknu jen to, že mi je z některých lidí tady v rádiu na blití," vysvětlila kvůli čemu musela radio opustit okamžitě a ne až na konci ledna, jak se původně s vedením dohodli.

Bude se mi stýskat

Frekvence nyní vysílá opakování Sexy života, které nahradí nový formát se Sandrou Pogodovou, Vlaďkou Pirichovou a Lindou Finkovou. „Nejvíc mě mrzí, že jsem se nestihla rozloučit se svými posluchači. Bude se mi po nich stýskat. Vždy mě dokázali nabít energií,“ dodala Asterová.

Pořad Sexy život byl spojen s Asterovou celých devět let. Radila lidem v lechtivé dopolední show na rádiu Frekvence 1. Témata kolem sexu a vztahů byly na denním pořádku. To už je ale pro moderátorku Jitku Asterovou minulostí. "Ten pořad jsem uváděla devět let, skoro každý den, neměla jsem žádné volno a čísla mi rozhodně neklesala," uzavřela Asterová s tím, že výpověď dostala během dvou minut.

„V průběhu zkoušek inovace pořadu Sexy život jsme zjistili, že nový projekt se musí obejít bez Jitky Asterové. Rádio je ale týmová práce a novou show s novými moderátorkami začneme vysílat v průběhu ledna,“ řekl v oficiálním vyjádření programový ředitel Frekvence 1 Miroslav Škoda.

Fotogalerie
2 fotografie