Menzelová přiznává, že její soukromý život není zrovna standardní. "Kdo ale takový skutečně má?" krčí rameny. Dceři Aničce se hlavně snaží dopřát co nejhezčí dětství. Také kvůli tomu dobře vychází s oběma muži svého života. A to jak s Jiřím Menzelem, za něhož je stále provdaná, i když s ním už téměř tři roky nežije ve společné domácnosti, tak s Jaroslavem Brabcem, který je Aniččiným tátou a od něhož se na jaře po roce soužití odstěhovala.

Malá Anička s oběma taťky oslavila na začátku prosince své druhé narozeniny a nemohli chybět ani na Ježíška. „Jak narozeniny, tak vánoční svátky jsme slavili trochu na etapy a se spoustou návštěvníků a gratulantů, oba tatínkové k nám přinesli dárky,“ řekla Blesku Menzelová.

Menzelová: Nechci, aby byla sobecká

Menzelová hned po svátcích odjela s dcerou a partou kamarádů na hory do hotelu vybaveného bazénem, párou a saunou. „Ale hlavně je tady krásný sníh. Anička dostala svoje první lyže, tak je zkoušíme. Napoprvé ji bavily asi tři vteřiny, snad jí to příště chytne víc,“ vyprávěla Olga a nechtěla prozradit, který z taťků Aničce lyže pod stromek nadělil.

„Dárky nosí Ježíšek,“ smála se a doplnila, že Anička už má i svoje první kolo a také botky na tancování. „K ničemu Aničku nenutím, ale tancovat se rozhodla sama,“ doplnila. Vést dceru se ale snaží k tomu, aby nebyla jako jedináček sobecká. „Chci, aby se uměla dělit a naučila se sociálnímu cítění. Proto také plánuji, že některé hračky, kterých dostala pod stromek opravdu spoustu, odvezeme do dětského domova a rozdáme dětem,“ říká Menzelová.

Fotogalerie
4 fotografie