"Ano, lyžuji. Samozřejmě ne tak dobře jako manžel nebo jeho dcery z prvního manželství, ale svah dokáži sjet bez pádu," přesvědčuje modelka, která je už několik let ozdobou Špindlerova Mlýna.

Kráska sice tvrdí, že lyžuje a dokonce už i několikrát pod sjezdovky na Svatém Petru dorazila s posledním modelem lyží v ruce, ale doposud jí nikdo na svahu neviděl.

"Jezdíme dopoledne, kdy na svahu není moc lidí," tvrdí slovenská kráska. Ale podle stále dokonalého make-upu, to na prudké sjezdy moc nevypadá. Kam se vůbec poděly proslavené lyže se zlatým vázáním? Letos se pod sjezdovkami promenádovala s bílými prkýnky přes rameno. "Jsou doma, nemám jen jedny lyže a ani by se mi nehodily k bílému oblečení, které mi manžel pořídil na letošní sezonu," usmívá se Andrea, která má na každou zimu nový luxusní model, za který by se nemusela stydět ani v proslaveném horském středisku Aspen.

Verešová je důkazem toho, že na hory se už dávno nejezdí kvůli lyžování. Většina slavných návštěvníků známého lyžařského střediska razí heslo - není důležité umět lyžovat, ale na horách dobře vypadat. Už několik let se lyžaři ve Špindlu, co na to mají, značkují Bognerem a obouvají do kožešinových sněhulí od Diora.

Tato skupina osob, která na hory rozhodně nepřibyla kvůli lyžování, se rekrutuje z řad našich domácích celebrit nebo zámožných podnikatelů doplněná o klony Verešové, Mašlíkové nebo panenky barbie. Kdo ve Špindlu nestráví mezi Vánocemi a Novým rokem aspoň pár dní, prakticky v českém mediálním rybníčku neexistuje.

Fotogalerie
10 fotografií