Jakpak by také ne. Topolánek junior totiž nic neponechal náhodě a na večírek ve vyhlášeném baru Silver Rock se pilně připravoval již od čtyř hodin odpoledne. V tu dobu zaparkoval v baru pod sjezdovkou ve Svatém Petru a až do večera se tam i se svými dvěma kamarády, které do Špindlu vzal, posilňoval hruškovicí. Inu moravskou krev v sobě mladý muž nezapře.

Zatímco loni synka do oblíbeného zimního střediska doprovázel ještě jeho tatík Mirek, letos Tomáš vyrazil sám. Bývalý premiér ho mohl v klidu pustit. Tomáš se za tu dobu, co studuje ve Spojených státech, osamostatnil, a jak se shodly přítomné dámy, také o poznání dospěl.

Sám byl tak zřejmě rád, že to otec letos nedoprovází. „Se*e mě, že jsem povoláním syn,“ pronesl na večírku Tomáš, který si při studiu v Americe přivydělává jako číšník v restauraci.

Večírek si tak Tomáš užíval o poznání volněji, než kdyby byl pod dohledem tatínka. Svou přítomností a přípitkem pak stihl mladý Topolánek oblažit snad všechny krásky, které se do Špindlu na zajetou akci roku sjely. Nechyběla mezi nimi například ani miss ČR a lékárnice Jana Doleželová, k níž se Tomáš choval jako pravý kavalír nebo Česká Miss Jitka Válková.

Fotogalerie
9 fotografií