Důvod je prostý. Hapka chvilku s Olgou a Kašparem žil. Potom přišel na to, že nemá prostor pro milenky, a vymyslel si, že dům je pro tři malý. „Nechal zrekonstruovat dům v sousedství a tam nás s Kašparem odstěhoval,“ vysvětluje Olga. S Hapkou byli ale v pohodě a stále spolu fungovali. Do té doby, než se nechal hudebník pobláznit zdravotní sestřičkou z nemocnice ve Slaném.

Fotogalerie
1 fotografie

„Dali se dohromady v nemocnici, když tam ležel se zlomenou nohou. Nevím, čím ho obloudila, ale poté, co ho propustili, tak se stýkali,“ popisuje Olga s tím, že Hapka jí a celé rodině tvrdil, že jsou jenom kamarádi. „No to nevím, protože mu pravidelně psala milostné dopisy. Ty se těžko píšou kamarádům,“ míní Olga. Michálková zachovávala ale stále klid. Když si ovšem Hapka zdravotní sestřičku teď v létě nastěhoval do domu, bylo zle. „To mně vážně vůbec příjemné nebylo,“ netají Michálková. Se zdravotní sestrou ale Hapka moc dlouho nevydržel a letěla z domu nedávno. „To mě samozřejmě potěšilo, ale nic už to na našem vztahu nezměnilo,“ netají Olga. „Jako muž a žena už nefungujeme. Beru ho už jen jako otce svého dítěte,“ upřesnila Michálková.

Tak Hapka zůstal sám. A zrovna v době, kdy ženskou oporu hodně potřebuje. Noha zlobí, chodí s hůlkou, celý se třese a nevypadá vůbec dobře. Na megashow Magická noc v Tesla Areně ho musela na pódium dovést dcera, která ho pak dopravila i domů. A to přesto, že na koncertě byl Kašpar s matkou. Olga ovšem roli zdravotní sestry zastat nechtěla. Chlípný hudebník začíná poznávat, že Boží mlýny přece jen melou.