Vignerová s Bahbouchem vypadali jako ideální pár. V létě ji podnikatel, který má za sebou již jedno nevydařené manželství, dokonce požádal o ruku. Po romantických zásnubách v Benátkách však místo svatby nečekaně přišel rozchod. „Náš vztah považuji za velmi perspektivní, jinak bych neodpověděla ano,“ smála se ještě v létě Aneta. To už ale nějaký čas neplatí.

Co se tedy stalo? O příčinách rozchodu se Anetě mluvit nechce. "S přítelem jsme se rozhodli, že náš téměř dvouletý vztah ukončíme, a tak jsem řešila bydlení a s tím související stěhovaní. Důvody rozchodu ale zmiňovat nechci, je to moje soukromá záležitost a s již bývalým partnerem jsme se dohodli, že to necháme jen mezi námi. Zůstáváme i nadále přátelé,“ řekla Vignerová serveru iDNES.cz, který o rozchodu tohoto věkově nevyrovnaného páru informoval.

Vignerová chodila s Bahbouchem ještě před tím, než vyhrála Miss. Když s ní o dvacet let starší podnikatel po její korunovaci tančil na večírku, nejeden přihlížející se domníval, že čerstvou Miss v kole provádí její tatínek...

Podnikatel Bahbouch před Vignerovou chodil s jinou mladou kráskou, finalistkou České Miss Leonou Grešákovou, která se do podvědomí dostala jako pomatená jezdkyně z Václavského náměstí. Během své spanilé jízdy na koni dokázala projet pražským Letenským tunelem až před sochu sv. Václava, poté skončila v rukou psychiatrů.

Fotogalerie
4 fotografie