Neznámý zloděj chtěl, aby se moderátorka Adela Banášová (30) objevila v novinách stejně jako před pár lety její kolega Leoš Mareš (34). Tedy nahá, v posteli a nejlépe s partnerem. Takové fotky chtěl prodat do slovenských novin.

Pikantní fota a intimní situace

Muž, který nekalým způsobem přišel ke kopii karty z jejího mobilního telefonu, nabízel slovenským médiím na 800 fotografií a videí ze soukromí Banášové a jejího přítele Petra Modrovského. „Pán ukazoval Adeliny fotografie a videa, a to i ve velmi pikantních pózách a intimních situacích,“ vyprávěl reportér.

Tvrdil, že kartu koupil od jiného člověka v Bratislavě. Vzápětí ukázal fotky, kde se nacházely záběry z Let's Dance, na kterých si Adela zkoušela šaty, záběry z focení Editoriale, dovolených nebo moderátorčiny nejbližší rodiny, ale také videa s přítelem Petrem Modrovským. V posteli.

Kolik za ně dáte

Několikaletý archiv obsahoval i mnoho intimních záběrů a choulostivých póz. "Tak co na to řeknete? Je to super, ne? Kolik za ně dáte?," ptal se na rovinu muž, který s prodejem nedělal žádné velké caviky.

Slovenský deník se nakonec rozhodl uveřejnit pouze dvě fotografie, které nepřekračují intimní zónu. Banášová nechápe, jak se její mobil dostal do rukou třetí osoby.

„Pro sebe jsem celou kauzu už uzavřela a nechci se k tomu vracet,“ prohlásila. „Ať si ten člověk užije pěkné Vánoce a uvědomí si, co mu hrozí," varovala Banášová.