Hvězda komedií Rafťáci a Bobule Tereza Voříšková (21) Štědrý večer stráví ve Vietnamu.

"Třetí rok po sobě nebudu na Štědrý večer doma. Oslavím to doma tři dny dopředu a pak jedu do Vietnamu. Za dobrodružstvím. Je to jediný čas, kdy můžu jet na tři týdny pryč. Letenka mezi 24. prosincem a Silvestrem je o 15 tisíc korun dražší než v jiné dny. Rodiče to chápou, ale jak se o tom bavíme, tak mě mrzí, že jedu pryč," říká půvabná herečka.

23. prosince na Na Srí Lanku odlétá muzikant Matěj Homola (33). V posledních letech na přelomu roku létal do Indie, ale letos udělal změnu. Zda sám nebo s některou ze svých blondýn, není známo.

I když Agáta Hanychová (25) před měsícem avizovala, že se svým přítelem Mirkem na svátky a nový rok odletí na Bali, cestu za exotikou kvůli propadlému cestovnímu pasu zrušila.

"Pozítří jedeme s přítelem do Alp, protože tam mě pustí i na občanku a 29. prosince se vracíme. Silvestra budeme slavit ve Špindlerově Mlýně," rozhodla modelka. Jestli to opravdu bude s Mirkem, za to nikdo ruku do ohně nedá.

Zpěvačka Hana Zagorová (64) se už tradičně i s manželem Štefanem Margitou přesune k našim východním sousedům na Slovensko. "23. prosince odjíždíme se Štefíčkem k jeho rodině do Košic, kde nás čeká typické štědrovečerní menu, které připravuje manželova maminka. Už se moc těším na její zelňačku," prozrazuje oblíbená zpěvačka.

V Americe, tam je blaze...

Na krocana a kaštanovou nádivku se už těší vítěz StarDance a král tanečního parketu Pavel Kříž (49). Přes dvacet žije v Kanadě, a tak se musel pořídit většině a místo kapra a bramborového salátu, si dopřává pečeného krocana.

Dara Rolins (38) se svoji dcerou Laurou (2,5) odletěla potom, co se na veřejnosti provalila nevěra jejího partnera, frontmana kapely Wohnout Matěje Homoly. Zpěvačka neváhala ani chvíli a rozhodla se vánoční svátky strávit u kamarádky v Los Angeles. Hned po svátcích se Dara s Laurou přesunou za další kamarádkou na Havaj.

Fotogalerie
3 fotografie