"Je to milé, že lidem připomínám Vánoce," raduje se Andrea z nové spolupráce. Spojila se značkou ovocných žvýkacích bonbonů a jako vánoční posel rozdávala bonbony nakupujícím v obchodním centru. Zejména muži tak měli předvánoční nákupy zajímavě zpestřené a o bonbony se skoro poprali.

Andrea má ráda tradici a na Ježíška věří stále: "Rodiče mi říkali, že Ježíšek vstoupí do mého snu a tam si můžu něco přát. Nejvíce mi dělají radost ty věci, které nemají cedulku a nedají se koupit."

A jak se na Vánoce chystá Andrea? "Vánoce trávím tradičně na Slovensku se svou rodinou v obci Hlinné. Sejde se nás tam vždy spousta, mám dva bratry, kteří mají dohromady 7 dětí. Rodinu jsem viděla naposledy v létě. Jsem totiž plně vytížená, momentálně natáčím v Bratislavě dva seriály (slovenskou verzi Ordinace v růžové zahradě a Záchranný systém). Z Bratislavy je to k nám do Hlinného 8 hodin, takže dlouhá cesta. Těším se, že si své nejbližší užiji, od února budu mít zase hodně práce, začínám natáčet další pokračování Vyprávěj."

Na akci půvabná herečka rozdávala, a také ochutnávala legendární ovocné bonbony, které se v USA prodávají už 30 let a nyní poprvé dorazily také do ČR. "Moc mi chutnají, jsou kyselé a to mám ráda, já totiž sladké vůbec nemusím," tvrdí herečka.

Fotogalerie
7 fotografií