Po dlouhé době Karel při vystoupení nestál jako tvrdé Y. Naopak, celou písničku společně s mladinkými zpěvačkami 5Angels protancoval. Choreografie vytvořená tanečníkem Yemi A.D. byla docela náročná, protože na Mistrovi bylo několikrát vidět, že má co dělat, aby vše stíhal. Krokové variace, otočky, otvírání pusy na playback...

"Můj tanec není netalent, ale nepochopená choreografie," prohlásil kdysi Mistr, jehož houpavé pohyby kyčlí a podupávání nožkou už dávno vešly do dějin. Při pohledu na roztančeného Karla každého napadlo, že by se měl zúčastnit další řady StarDance.

"Byla by to velmi milá nabídka, ale v mém věku ze zásady už do žádných soutěží nechodím. Ne, ze strachu, ale proto, že bych všechny vyhrál," říká s potutelným úsměvem Mistr, kterému dobrou náladu na chvíli zkazila obava o svého manažera Jana Adama. Toho krátce před začátkem přímého přenosu odvezla sanitka do nemocnice. Adam, který má silnou cukrovku, zkolaboval kvůli nedostatku inzulínu. "Celý život jsem cukrovkář a tohle se mi stává běžně. Opravdu není potřeba z toho dělat vědu," řekl Blesk.cz Gottův manažer.

Několikanásobný slavík své taneční vystoupení premiérově předvedl na charitativním galavečeru Magická noc projektu Srdce pro děti, na kterém se Blesk podílel.

Během galavečera, který moderoval Petr Vondráček, vystoupila Leona Machálková, Ewa Farna, Petr Kolář nebo Petr Bende.

Fotogalerie
12 fotografií