Herečce šly na nervy Jirkovy deprese. „Nedá se to s ním vydržet, on snad není normální,“ svěřila Adéla kamarádce. Langmajerovi se tak vše hroutí pod rukama. Zradilo ho vlastní zdraví, leží na ARO a navíc má obavy, že ho Adéla opustí.

Vztah Langmajera a Gondíkové trvá už skoro rok a kolegové ho označovali za velmi romantický. Jiří i Adéla spolu trávili každou volnou chvíli, a když se museli na čas od sebe odloučit, stále si psali zamilované esemesky a maily.

Adélu nebavily jeho deprese

„Adéla chtěla s Jirkou být i na jevišti. Toužila s ním hrát divadlo. Prostě ho potřebovala mít u sebe,“ prozradil Blesku jeden z kolegů. Teď to vypadá na ochlazení. Vinu na tom mají nejspíš Langmajerovy deprese a jejich vliv na jeho chování.

Adéla mobil nezvedá a na esemesky nereaguje. Smutný Langmajer, který se vzpamatovává z narkózy, pochopitelně taky ne. Kdo ale bude herci nosit do pražské vojenské nemocnice banány a pomeranče? Manželka Kamila určitě ne, ztratila trpělivost už při Langmajerově úletu s Petrou Faltýnovou na počátku roku 2009.

K přemýšlení o svém životě má nyní herec dost času. Podle lékařů si pooperační péče po tak závažném zákroku vyžádá dva až tři týdny a pak musí Langmajer ještě do rehabilitačního ústavu v Kladrubech.

Fotogalerie
3 fotografie