Petr si na dovolenou k moři vybral maminky Andreu a Pavlu, jenže ani u jedné nakonec nepochodil. Favoritka Andrea Peroutová, kterou si vybral jako svou vyvolenou, ho poslala nekompromisně k vodě. "S takovým chlapem prostě nemůžu být," svěřila se.

Petr tak zpytuje svědomí a už myslí na Šárku, která do něj byla zamilovaná a chodila za ním jako poslušný pejsek. Že bych se vrátil a zkusil to s ní? Taková myšlenka mohla napadnout jen tátu Petra Machalu!

"Jediná, která o mě opravdu stála a které já jsem skutečně ublížil, je Šárka," stěžuje si maminkám Andree a Pavle ještě na jachtě na dovolené. "Skutečně? Tak to je pak v pořádku, tím pádem jsi mě vůbec nikdy nemiloval," setře ihned Petra Andrea a Pavla jí jen přitakává. Petr se tak rozjíždí za Šárkou do Kadaně.

Fotogalerie
14 fotografií

"Pokud bude Šárka stále ještě plná očekávání a nadějí, co se týká mě, zkusím ji odprosit, aby mi odpustila, jak jsem se k ní zachoval, a budu doufat, že o mě bude mít ještě zájem," říká s nadšením v hlase před kamerou Petr a cestou si promítá další utkvělé a absurdní myšlenky na dobrý happy end.

"Šárka, ta mě nikdy nepomlouvala a milovala mě, mám k ní také hezký vztah, tak zkusím, jestli jsem jí moc neublížil, tak třeba ještě bude ráda, že se zjevím před jejími dveřmi. Věřím, že u Šárky by to mohlo dopadnout dobře," chlácholí se.

Vzít dvě favoritky, to by byl Saigon

Když se Petr zjevil u Šárčiných dveří, maminka nevěděla, jak reagovat. S úsměvem tedy Petra pozvala dál a vyslechla si jeho zbožná přání. "No dovolená dopadla tak, že nedopadla, a ty sis počkala, a kdo si počká, ten se dočká. Jestli o mě ještě budeš stát, tak jsem tady," vyhrkne na překvapenou Šárku táta Petr. Ta se jen udiveně směje, co že Petr u ní dělá, když ji z pořadu vyřadil.

Když se ho otáže, proč tedy na dovolenou nepozval ji, když ji tak miluje, odpověděl Petr chlapsky a stručně. "Nemohl jsem na dovolenou vzít dvě favoritky, to by byl Saigon," myslí zcela vážně. "K Andree jsem si našel ten vztah blíž, ale ona ho naopak ztratila, no tak teď je otázkou, jestli ty ho v sobě dokážeš ještě najít?" dokoná své dílo tatínek Petr Machala.

Šárka Petra jednoduše vyhodila

Ještěže maminka Šárka má v sobě kapku rozumu a Petra jednoduše vyhodí. "Má prostě smůlu, kdyby chtěl být se mnou hned, tak si vybere mě a ne Andreu," řekne rázně na kameru.

"Myslíš, že bys mi dokázala odpustit?" škemrá dál Petr. "No to nevím, protože jsem si tam připadala jako blbec a ublížilo mi to," odpoví Šárka. Celá etuda skončí tím, že Petr odejde a Šárka na kameru dodá, že chce férového chlapa a ne někoho, který to zkouší u každé ženy, když ho jiná odmítne.

Dá mu Šárka přesto všechno ještě jednu šanci? Rozmyslí si nakonec své rozhodnutí a přijme jeho "lukrativní" nabídku? To vše uvidíte už ve čtvrtek večer na TV Prima od 21:20 v reality show Hledá se táta a máma.