Podle informací Blesku si Řezáč stále ještě manželku Leoše Mareše chtěl k sobě za každou cenu připoutat. S Monikou si maloval společnou budoucnost v Liberci, kde žije a podniká. „Tak asi jako každý chlap v mém věku jsem chtěl mít opravdový vztah se vším všudy,“ řekl Blesku Řezáč.

Jenže Monika, pro kterou je rodina nadevše, by nikdy neodvedla svoje syny Jakuba (5) a Matěje (1,5) od jejich otce Leoše. „Nechtěla jsem se z Prahy stěhovat do Liberce, na takový krok nebyl ten správný čas,“ svěřila Blesku Monika důvody rozchodu.

Fotogalerie
9 fotografií

Zůstali jsme přáteli

Přesto do budoucna Martina Řezáče neodepsala. „Martin je skvělej chlap, i tak je nám spolu dobře a rozumíme si,“ konstatovala Marešová. S expřítelem se čas od času schází. „I nadále zůstáváme přátelé, nic špatného jsme si neudělali, tak není důvod se přestat vídat,“ snažila se vysvětlit svůj současný vztah Monika.

Monika se s Řezáčem dala dohromady krátce po oficiálním rozchodu s Leošem letos v květnu. Pár se spolu seznámil na dovolené v Americe a vypadalo to na osudové setkání. Monika zářila štěstím a vyrazila v létě se svým novým milencem na společnou dovolenou do Chorvatska.