I když zpěvačka věřila, že ji finále tanečního klání nemine, za třetí místo je moc vděčná. Od třetího kola ji sužovala skřípnutá žebra a bránice, ale přesto to nevzdala.

Všechny odpadlíky před tebou neminula otázka, čekala jsi, že vypadneš?

Ne. Vzhledem k tomu, že jsme až na jedno kolo vždy měli největší počet bodů, tak jsme věřili, že se do finále dostaneme. Teda můj tanečník Vašek, ne (smích). Když jsme spolu začali trénovat, tak jsem mu říkala, že by bylo hezké skončit třetí, a on vždy odpověděl, tam se asi s tebou nedostanu. Samozřejmě vtipkoval. Každopádně, když jsem v rozhodnutí uslyšela své jméno, problesklo mi hlavou: nesmíš bulet, ale v klidu jít všem poděkovat.

Myslíš si, že jsi vypadla kvůli svým nemocným zádům?

Tak to rozhodně ne. I když jsem od třetího kola trpěla jako kůň, vždy jsem se snažila podat nejlepší výkon. Jsem moc šťastná, že jsem se téhle soutěže mohla zúčastnit a poznat tak skvělé lidi. Bude se mi po všech moc stýskat.

Jak jsi na tom se zády teď?

Stále je mám zablokovaná. Pořád kapačky a skvělá paní terapeutka, která za mnou na každé kolo dojížděla a tejpovala mi záda. To, co jsem měla na zádech, nebyly náplasti proti bolesti, ale tejpy pro sportovce, které mi držely, nebo naopak uvolňovaly svaly.

Před StarDance sis přála shodit špíčky, povedlo se?

Ještě před měsícem jsme měla jen kilo dole. Ale poslední kola jsem docela dost zhubla, díky zádům. Ta strašná bolest mě omezovala i v chození na wc, takže jsem raději nejedla (smích).

Co tě na tvém odchodu nejvíc mrzí?

Asi to, že už ve finále nepředvedeme free style, který jsme si sami vymysleli. Měli jsme připravenou Včelku Máju od Karla Gotta, já bych byla Mája a Vašek Vilík.

Už jsi zapila odchod ze soutěže?

Bohužel ještě ne, v sobotu po skončení jsem hned jela domů. Ráno na kapačky, pak muzikál Noc na Karlštějně a vystoupení na akci. Ale jsem s Vašíkem (Moniky tanečník), Michalem Kurtišem a mým bráchou Markem domluvená, že po finále pořádně zapaříme. Jelikož jsem během StarDance ani jednou nebyla pít, tak v sobotu to napravím. Slibuji, že budu pít až do druhého dne, dokud neodpadneme.

Jaký je tvůj tip na vítěze? Aneta Langerová, nebo Pavel Kříž?

To je těžké, oba jsou super. Přála bych to oběma, i když to asi nevyjde (smích).

Budeš se svým tanečníkem Václavem Masarykem pokračovat v tancování?

Jasně, už máme domluveno docela dost kšeftů.

Jak se na tvou účast díval přítel Vráťa?

Samozřejmě mi moc fandil a podporoval mě, když mi fakt bylo hrozně. Dokonce se těší na to, až spolu v lednu začneme chodit na taneční kurzy.

Co tě čeká do konce roku?

Práce a zase jen práce. Hraji v Draculovi, Kleopatře, zpívám na akcích... Je toho dost. Svátky strávím s rodinou, s přítelem, jeho dětmi a samozřejmě kamarády, kteří nás o svátcích hojně navštěvují.

Fotogalerie
9 fotografií