Překvapivě půvabná Španělka Aneta Langerová

Aneta nejen dobře zpívá, ale umí se i hýbat
Autor: Foto Nedělní Blesk – Jiří Hadač, Pavel Machan, ČT Lenka Hatašová a stylistkaberanova.cz

Je příjemným překvapením vidět zpěvačku oblečenou v krásných šatech. A nutno říct, že jí velmi sluší. V některých outfitech byla skutečně k nepoznání. „Vynikající výběr šatů ve španělském stylu pro Anetu. Této zpěvačce černá sluší, navíc aplikace na živůtku, výrazný náhrdelník a květina ve vlasech učinily tento outfit absolutně dokonalým!“ zhodnotila stylistka.

Jak tančí? „Aneta je nejen sympatická zpěvačka, ale i dobrá tanečnice. Diváci jí určitě budou posílat hlasy,“ říká Ďurovčík.

Sexy tygřice Jitka Čvančarová

Jitka byla na tanečním parketu okouzlující
Autor: Foto Nedělní Blesk – Jiří Hadač, Pavel Machan, ČT Lenka Hatašová a stylistkaberanova.cz

Škoda že se v soutěži nedostala do závěrečných kol. Stylistka Dana Beranová ji totiž označila za sexy krásku StarDance. „Černá je pro Jitku Čvančarovou výborná volba. Jitka je typ ženy tygřice, a proto jsou pro ni výbornou volbou šaty s náznakem zvířecího motivu. Jako tmavovlásce jí sluší černá se zlato-béžovou, nádherně na její ženské postavě vynikne zajímavé zpracování předního dílu. Jitka je ovšem opravdu krásná žena a tento odvážný střih šatů sluší málokomu jako právě jí,“ říká stylistka.

Jak tančí? „Mrzí mě, že jsem soutěž nesledoval od začátku a nemohl jsem tak vidět Jitčiny taneční pokroky. To, co jsem viděl, však bylo odtančené dobře,“ zhodnotil Ďurovčík.

Talent na tanec Monika Absolonová

Monice to jde jako muzikálové hvězdě v soutěži nejlíp
Autor: Foto Nedělní Blesk – Jiří Hadač, Pavel Machan, ČT Lenka Hatašová a stylistkaberanova.cz

Zpěvačka byla od začátku soutěže považovaná největší adeptku na vítězství. Podle stylistky měla zpěvačka i nejzajímavější róbu. „Zajímavé řešení šatů ve folklorním stylu musím pochválit, příjemně se liší od klasických tanečních outfitů a osobnost Moniky v nich bezesporu vynikne,“ říká Beranová.

Jak tančí? Martin Dvořák by dal nejvíc bodů za tanec právě jí. „Mně se osobně od začátku nejvíce líbí pár Masaryk – Absolonová,“ říká Dvořák. „Největší předpoklad zvítězit má podle mě Monika. Dalo se očekávat, že když hraje v muzikálech, tak bude mít talent na tanec. Dřevo rozhodně není,“ myslí si Ďurovčík.

V červeném neodolatelná Veronika Žilková

Herečka StarDance opustila jako první. Pro mnohé to však bylo velkým překvapením.
Autor: Foto Nedělní Blesk – Jiří Hadač, Pavel Machan, ČT Lenka Hatašová a stylistkaberanova.cz

Vyřazení populární herečky už v prvním soutěžním kole bylo pro všechny velkým překvapením. V červených šatech však Veronika vypadala opravdu neodolatelně. „Červená Veronice sluší v jakémkoli provedení. Jen materiál zdobený třásněmi v kombinaci s výraznou červenou vypadá poněkud lacině. Vzhledem ke své štíhlé postavě může paní Žilková bez problémů dovolit i tento typ střihu šatů,“ myslí si Beranová.

Jak tančí? „Na začátku mně vadilo, že nevypadl jako jeden z prvních pár Sailer – Šmiková. Jednoznačně byli nejhorší. Přišlo mi, že nedali tréninku dostatečnou vážnost a nebylo to tolik ztancované. Naopak jsem byl překvapen vypadnutím páru Dědík – Žilková hned na začátku soutěže. Tančili dobře,“ říká Dvořák.

Fotogalerie
19 fotografií