Černé kožené kalhoty jsou doménou drsných motorkářů, rockových hvězd nebo pivařů na mnichovském Oktoberfestu. Ale jak jsme se nedávno přesvědčili, ani princové nejsou na draka a klidně si na party v "kožeňáčích" vyrazí.

Známý herec zřejmě dlouho nic nekřtil, a tak se na křest kalendáře Grandhotel Evropa pořádně "oháknul". Dorazil v černých kožených kalhotách, které vypadaly použitě. Je klidně možné, že Pavlovi zůstaly po nějakém natáčení pohádky, kde si zahrál chrabrého prince. "Ne, to ne. To jsou mé vlastní," dušoval se oblíbený herec, kterého na křest doprovodila přítelkyně Monika Fialková.

Trávníček poslední víkend strávil na zámku, kde se natáčela slavná Popelka, v Moritzburgu u Drážďan. "Jezdím jsem každý rok a vždy rád zavzpomínám, bylo to hezké natáčení," usmívá se herec, který pohádku Tři oříšky pro Popelku natočil před 38 lety.

Kdo ještě nosí kožené kalhoty?

Kůži na těle si neoblíbil jen Pavel Trávníček, ale třeba i Michal David, Jakub Smolík, Pepa Vojtek nebo Aleš Brichta.

Podle stylistů není úplné faux pas vyrazit v kožených kalhotách na večírek, ale musí mít správný střih. "Když jsou kožené kalhoty dobře střižené, nemusíte v nich nutně vypadat jako hoši z Modré ústřice. S těmi vhodnými doplňky navíc získáte unikátní look, který se letos objevil na nejedné přehlídce," shodují se módní znalci.

Fotogalerie
2 fotografie