"Už dlouho jsem se necítila tak mladě a spokojeně. Dělám vše proto, abych na tom po duševní a fyzické stránce byl v pohodě. Jediné, co mě opravdu trápí, je to, že špatně vidím na čtení a na dálku," přiznává zpěvačka. Problémy s očima zatím bude řešit brýlemi, ale pokud by jí přibývaly dioptrie, podstoupila by laserovou operaci.

"Několik mých přátel si operativně nechalo odstranit oční vadu a jsou spokojení. V nejhorším do toho klidně půjdu. Rekonvalescence trvá chvíli, takže mě to v práci nijak neomezí," tvrdí Bartošová.

Fotogalerie
6 fotografií

I když je Iveta už několik měsíců volná, stále na nový vztah nemá sílu. "Pořád mám strach se zamilovat. Podvědomě se tomu bráním. Rozpad manželství je stále ještě čerstvý," říká zpěvačka.

A jak si představuje nového chlapa? "Určitě by měl být nezadaný, žít v Čechách a hlavně bez dluhů. Jirkovy dluhy, které se s ním potáhnou do konce života, by mě i mého syna Artura zničily. Rozvod byl jediným řešením," míní Bartošová.

Zatímco Iveta už delší dobu abstinuje, její exmanžel Jiří Pomeje opět začal alkoholu holdovat. Tři roky se držel zpátky, ale poté, co ho Iveta vyrazila ze svého života, nechává se démonem alkoholu utěšovat.

Jiří Pomeje je často vidět se skleničkou vína nebo něčeho ostřejšího
Autor: Pavel Machan