Pro Sašu Rašilova to byla obzvláště studená sprcha. Zrovna během tohoto večera dostal od poroty první desetibodové hodnocení. Desítky s Karolínou Majerníkovou dostali rovnou dvě. Platné to ale nebylo. Rozhodovali totiž diváci. A ti do dalšího kola poslali Moniku Absolonovou, Anetu Langerovou a Pavla Kříže.

Sašu jako každou sobotu přišla do hlediště podpořit jeho manželka Vanda Hybnerová i obě dcery. Právě jejich přítomnost měl možná lépe zohlednit jindy s laskavým humorem moderující Marek Eben. Zmínil se o tom, že Saša dabuje myšáka Mickey Mouse. Prý herec, který kreslené postavičce propůjčuje hlas, musí být myšákovi podobný v tom, že bude mít rád sýr a bude se se stejnou intenzitou rozmnožovat. Asi se holt Marek nechal unést přítomností sportovního komentátora Jaromíra Bosáka... Vole, vole...

Každý z tanečních párů tentokrát tančil dvakrát. Naštěstí jsou už za námi ty doby, kdy za své tance dvojice od poroty dostávaly hodnocení taktak vyšší než dvacet bodů. Teď je už konečně na co koukat, totiž čím se kochat. Pozici favoritky opět o něco více upevnila zpěvačka Aneta Langerová, nad jejímž výkonem se Marek Eben neopomněl už tradičně podivit, jak že jí to pěkně jde. Anetě to v sobotu večer náramně, dle slov porotce Chlopčíka dokonce 'nehorázně', slušelo.

Zatímco zbylí soutěží už mohou pomýšlet na případné vítězství, Monika Absolonová se už nemůže dočkat toho, až soutěž skončí. Už několik týdnů totiž trpí ukrutnými bolestmi zad. Aby je trochu zmírnila, lepí si podél páteře náplasti na bolest. A to i na přímý přenos! "O odstoupení nepřemýšlím, doufám, že mě doktoři dají dohromady a budu moc tančit dál," nechala se slyšet Monika.

Fotogalerie
11 fotografií