21:35 - Sašovy ženy v publiku, manželka a dvě dcery, mají slzy na krajíčku. Diváci rozhodli jinak než porota. Ta totiž tomuto páru dala dneska první a hned dvě desítky.

21:34 - Vypadl Saša Rašilov a Karolína Majerníková.

21:33 - Postupuje také Monika Absolonová a Václav Masaryk.

21:32 - Aneta Langerová a Michal Kurtiš postupují dál.

21:20 - Produkce pořad natahuje, jak se dá. Vyhlášení výsledků 'zdržuje' vystoupení taneční skupiny.

21:13 - Teď už je to nyní na divácích. Od poroty nejméně bodů získal Pavel a Alice, nejvíce Monika a Václav. Koho hlady diváků pošlou do hlediště?

21:12 - No, prý to moc jako paso doble nevypadalo, míní porota. Mělo to blíž spíše k tanci svatého Víta. Po zásluze odměněno 30 body.

21:08 - Tak tohle číslo je poněkud mimo mísu. Paso doble na hudbu Michaela Jacksona je přinejmenším odvážné. Co na vystoupení Pavla Kříže a Alice Stodůlkové v této prapodivné úpravě řekne porota?

21:03 - Tento tanec pár věnoval Jitce Čvančarové. Porota je chválí. Zdeněk Chlopčík je opět unesen a taky to ukázal v hodnocení. Dal jí desítku. Celkem získali 36 bodíků. Pryč jsou naštěstí už ty doby, kdy taneční páry na začátku soutěže sotva dosáhly na dvacítku.

21:02 - Aneta je happy, don't worry. S Michalem Kurtišem předvedli lehounký slowfox.

21:01 - Saša s Karolínou dostali také dvě desítky. Pro Sašu je to vůbec první desetibodové hodnocení v soutěži. Celkem je porota odměnila 37 body.

20:59 - Je Marek Eben gay? O tom se dohadují diváci v internetových diskuzích. Eben se to dočetl a rozhodl se veřejně na toto témě promluvit. Coming out? Prý to zváží a doma probere s manželkou Markétou...

20:58 - Paso doble Saši Rašilova a Karolíny Majerníkové jiskří energií a sex-appealem. Šlo jim to moc pěkně. V paso doble tanečnice představuje muletu, tedy pověstnou červenou látku, a tanečník toreadora.

20:57 - Absolonová prozradila, že její tanečník je u ní už jako doma. Moničina maminka mu docela pere prádlo!

20:54 - Jejich slowfoxtrot porota ohodnotila nejvyššími body v této řadě soutěže. Monika s Vaškem dostali dvě desítky a celkem neuvěřitelných 38 bodů.

20:51 - Monika si po každém tanci dává s Ebenem dotek pěstí. Moniku trpící bolestmi podporuje celý tým.

20:50 - Tanec pár zakončil nadmíru romanticky. Monika se schoulila Václavovi do náruče a na

konci ho odměnila sladkým polibkem na ústa.

20:49 - Druhé kolo zahajuje opět Monika a Václav. Standard Monice sedí líp. V krásných šatech světle modré barvy s peříčky vyzdobeným dekoltem vypadá jako víla.

20:40 - A opět porce romantiky. Waltz tančí Pavel Kříž a Alice Stodůlková. Od poroty si vysloužili 29 bodů.

20:37 - Co do bodového hodnocení zatím Aneta a Michal dostali nejméně - 28 bodů.

20:35 - Bylo to báječné a svižné, ale tance v tom tolik nebylo, shoduje se Tatiana Drexler a Zdeněk Chlopčík. Ten však dodal, že to Anetě dneska "nehorázně sluší" a my můžeme jenom souhlasit!

20:34 - Eben opět, jako každý díl, nezapomenul zmínit, jak Aneta překvapuje. "V takovýchto šatech chodí nezávislá zpěvačka?" diví se Marek. Už si mohl za téměř dva měsíce zvyknout...

20:30 - Aneta Langerová se nemůže dočkat vystoupení. V zákulisí se celá natřásá. Leda že by to bylo zimou. Aneta má dneska nezvyklý účes. Je z ní kudrnatá ovečka.

20:29 - Saša s Karolínou dostali 30 bodů.

20:27 - Vanda Hybnerová se v publiku usmívá. Je s výkonem svého muže spokojená... A ani jí nevadí, že mu to s Karolínou tolik slušelo.

20:25 - Saša by mohl dabovat také Motýla Emanuela. Stejně ladně a zasněně se totiž pohybuje po parketu.

20:24 - Saša Rašilov a Karolína Majerníková zatančí waltz.

20:22 - Eben žertuje na adresu Saši Rašilova a jeho dabérské role myšáka Mickey Mouse. "Dabér myšáka mu musí být podobný, musí mít rád sýr a rychle se rozmnožovat," perlil Eben. V ten okamžik kamera zabrala Sašovu manželku Vandu Hybnerovou v hledišti, která div že neprotočila panenky.

20:20 - Jen co dvojice Monika a Václav obdržela 32 bodů, utíkala se do šatny převléci a připravit k druhému tanci.

20:18 - Monika dala prsa i zadek, přesně jak ji učil její tanečník Václav. Zdeňkovi Chlopčíkovi se však nelíbilo, že měla Monika nohy příliš od sebe.

20:16 - Začínáme pěkně svižně. Monika Absolonová a Václav Masaryk tančí jive. Moniku už několik týdnů trápí obrovské bolesti zad. Dokonce musela tančit se dvěma obrovskými náplastmi podél páteře. Monika je velkou favoritkou soutěže, na odstoupení tak raději ani nepomýšlí.

20:08 - "Ty vole, přišel i Bosák," hlásí v úvodu moderátoři Marek Eben a Tereza Kostková, kteří se oba dneska sladili do černé. Tereza má šaty ve střihu mořská panna ovšem s úchvatným krajkovým živůtkem.

20:03 - V publiku je spoustu známých tváří. Včetně Jitky Čvančarové, které to báječně sluší. Příšel také tanečník Jan Onder, který loni vyhrál s Danou Batulkovou.

19:57 - Saša Rašilov, Pavel Kříž, Monika Absolonová a Aneta Langerová. Kdo bude za čerta a kdo za anděla? Nechme se překvapit.

19:53 - Minulý týden soutěž opustila Jitka Čvančarová. Porota její výkony příliš dobře nehodnotila, diváci ji však v soutěži nechali dlouho. Ocenili zřejmě jiné Jitčiny přednosti. "Je to jako Pamela a ještě jednou Pamela," okomentoval Čvančarovou v prvním díle Marek Eben.

Fotogalerie
8 fotografií