Mladý herec se objevil na otvíračce nového obchcodu s obuví a prozradil, že se podle výběru bot neřídí módou, ale hlavně kvalitou. "Nosím nejradši tenisky a potrpím si na značky. Mám hodně bot, ale není to proto, že bych byl nějak módně náročnej, ale prostě je hodně ničím, tak do půl roku jsou všechny v háji," řekl s úsměvem Blesk.cz Jirka Mádl.

Když jsme se odtrhli od tématu jeho šatníku přišla řeč jak jinak než na ženy. Má Jirka nějakou přítelkyni a s kým stráví Vánoce? Na takovou opravdu zapeklitou otázku odpověděl se zcela vážným výrazem ve tváři. V jednu chvíli dokonce vypadalo, že si nedávno musel projít bolavým rozchodem.

"Já si myslím, že ženský jsou úplně zbytečnej jev přírody! Jak by nám tady bylo krásně, těm chlapům bez vás, ale jakmile jste jednou vznikly, tak už vás furt chcem a to je ten průser," řekl zřejmě v pomatení mysli Mádl.

Fotogalerie
3 fotografie

A Jak je to s Jirkou a s jeho hereckou kariérou? Mádl se dostal do šoubyznysu hlavně díky filmu Snowboarďáci, kde si s ním zahrál hlavní roli i Vojta Kotek. S teenagerskými komediemi ale už dávno skončil. "Já vlastně nesnáším hory, nesnáším sníh, myslím, že zima má pro svět smysl jen v tom, že díky ní vznikl hokej," řekl v narážce na film Snowboarďáci a dodal, že má roztočené hned dva nové filmy.

Jirka, který nyní studuje italský a německý institut si ale stále není jist, jestli by se herectví chtěl věnovat i do budoucna. "Já jdu hlavně po penězích, co mně nejvíc ponese tak tam já půjdu a holky budu balit na ty prachy, v jednoduchosti je krása," dodal.