"Libor Bouček dnes předvedl skvělý výkon. Jeho inteligentní humor a vtipné pojetí celého večera mě opravdu bavilo. Moc jsem se pobavil," řekl Blesk.cz Karel Gott.

"Už dlouho na Nově nebyl tak skvělý Slavík. Bylo to vtipné a zábavné. Libor Bouček byl úžasný," netajila své nadšení z večera majitelka 13. Slavíka Lucie Bílá. Obdobný názor sdílela většina dotázaných hvězd.

"Zatím nemohu hodnotit, ale doposud jsou všechny reakce velmi pozitivní. Teď jsem dostal textovku od manažerky Dary Rolins Evy Skallové. Napsala super, super, super a že Dara s Lolou byly nadšené. To jsem nečekal a moc mě to potěšilo," prozradil krátce po skončení přenosu Bouček. Pochvalnou esemesku Liborovi poslal i kolega z rádia Evropa 2 Patrik Hezucký a spousta dalších kamarádů.

S Boučkovým výkonem byl spokojený i pořadatel akce Jaroslav Těšínský. "Když jsem si poprvé přečetl Liborův scénář, byl jsem si jistý, že to bude dobré," řekl Blesk.cz Těšínský, který věří, že to nebyla jejich poslední spolupráce.

V čem se od sebe moderátoři tak liší? Proč má najednou Libor nad Leošem navrch? Blesk.cz vybral deset rysů, které by Boučka mohly vynést na výsluní a naopak Mareše položit na lopatky.

MAREŠ

Plus: atraktivní vzhled, pohotovost v jakékoliv situaci, nemá problém obléknout si mohutný kožich nebo kostým ze syrového masa

Minus: infantilní vtípky, skandály využívá ve svůj prospěch, vychloubačnost, sebestřednost, někdy moc tlačí na pilu, má sklony k "vyhučení" díry do hlavy a jak se už několikrát ukázalo, je srab

Video
Video se připravuje ...

Leoš Mareš skáče mezi fanoušky... /YouTube/

BOUČEK

Plus: inteligentní humor, velký přehled, nadhled nad i jemu nepříjemnou situací, pohotové reakce, slušné chování

Minus: vzhled, ale v poslední době ušel velký kus cesty dopředu

681182:gallery:true:true

Fotogalerie
9 fotografií