Video
Video se připravuje ...

Lucie Bílá o televizi Nova Blesk.cz

"Minutku, z toho neustálého mluvení mi vyschlo v krku, musím se okamžitě napít," omluvila se před rozhovorem s Blesk.cz Bílá. Jen to dořekla, v tu ránu u ní stál číšník s platem s panáky. Lucka po jednom chňapla a na ex ho do sebe kopla. "Hm, to bylo slaďoučké. Tak a můžeme pokračovat," pronesla spokojeně zpěvačka.

Vodková královna

Podobná scénka se během dvou hodin, co na pódiu v hlavním sále rozdávala rozhovory, opakovala minimálně osmkrát! A co je neuvěřitelné, vůbec to na ní nebylo znát. Naopak, vůbec se nechovala jako diblík, mluvila srozumitelně a sem tam zavtipkovala.

"Já vypít tolik vodky, tak ležím na zemi. Mně stačí tři panáky a melu nesmysly," podivovala se nad výdrží Bílé zpěvačka Olga Lounová, která se svým přítelem Xindlem X obcházela své kolegy a vnucovala jim chrastítka, triangly a podobné hudební nástroje.

Zatímco se Bílá věnovala médiím, její přítel Petr Makovička se synem Filipem postávali u baru a povídali si. Asi okolo jedné hodiny ranní se k nim Lucka připojila, s Makovičkou si ještě dala pár panáků a po jedné hodině večírek všichni tři opustili.

Gottová lezla do objektivů

Hlavní hvězdou večera byl samozřejmě Karel Gott, který získal 36. Slavíka. Ale svých pět minut slávy si nemohla odpustit jeho manželka, moderátorka VIP zpráv. Zatímco Karel na tiskovce po vyhlášení výsledků odpovídal na dotazy novinářů, Ivana se přifařila ke skupině NightWork a skládala jim poklony. Ve chvíli, kdy se zapovídala s Vojtou Dykem, kterého Gott označil za svého nástupce, všechny objektivy zamířily na ně. "Byl by to pěkný nástupce nejenom ve Slavíkovi," vtipkovali okolostojící hosté.

Zpěvačka Anna K., které to neuvěřitelně slušelo, na party dorazila se stylistkou Claudií Marčekovou. Ve společnosti kamarádek a červeného vína se zpěvačka, která poslední rok bojovala s rakovinou prsu, bavila do tří do rána.

Stříbrná Slavice Lucie Vondráčková na afterparty nepřišla, protože se bála otázek směřujících na jejího nového přítele, hokejistu NHL Tomáše Plekance. Ewa Farna se rovněž vyhýbala otázkám na svého nevěrného expřítele Marcuse Trana, ale do Ambassadoru přišla. A dokonce ještě pokračovala na další večírek do Hard Rock Cafe. Garde jí dělala maminka, Tomáš Klus a dcera jejího mecenáše Leška Wronky Magda.

Fotogalerie
22 fotografií