"Mám se tak báječně. Konečně ze mě všechno spadlo," pokřikoval na křtu CD a DVD Michala Davida Jiří Pomeje, kterého do koktejlového baru doprovodila dcera Františka Janečka Alice. "S Alicí nechodím, ale pracuju. Společně připravujeme obrovský koncert pro Michala Davida, který 22. prosince proběhne ve velkém sále v Lucerně. Dělám kompletní produkci, takže nemám vůbec čas na milostné avantýry," řekl Blesk.cz rozjuchaný exmanžel Bartošové.

Na otázku, jak se mu žije jako rozvedenému muži, odpovídá: "Báječně, takhle skvěle jsem se už dlouho neměl. Žádné stresy, depresivní nálady a podobné věci. Prostě bomba."

Návrat k alkoholu

Pomeje se po letech nucené abstinence opět vrátil k alkoholu. "Trochu mám strach, aby do toho zase nespadl. V poslední době pije dost," tvrdí Jirky dobrý kamarád. "Občas se napiju, ale mám to pod kontrolou," vyvrací kamarádovo podezření Pomeje.

Jirka je po rozvodu v jednom kole. "Mám tolik práce, že nevím, co dřív. Kromě přípravy koncertu, hodně moderuji a dávám dohromady nový film, který bych chtěl příští rok natočit," pochlubil se Blesk.cz producent, kterého do finančních potíží dostal snímek Andělská tvář.

"Ve čtvrtek moderuji křest kalendáře Banco Casino, ve kterém Jakub Ludvík svlékl několik známých českých hereček a missek. Sám jsem byl překvapený, jak v rouše Evině vypadá třeba Ošklivka Katka," směje se Pomeje.

Fotogalerie
12 fotografií