"Ano, navštívila jsem plastického chirurga. Nechala jsem si dvakrát upravit oční víčka a povytáhnout krk. Ale co jsem nikdy nepodstoupila, a přitom se o tom neustále dočítám, je botox. Nikdy bych si to do obličeje nepíchla, představa, že budu vypadat jako strnulá paní, mě děsí," přiznala Blesk.cz zpěvačka, která na sedmdesát let rozhodně nevypadá.

Její štíhlou postavu by jí mohla leckterá mladší žena závidět. "Jsem neustále v pohybu, pět minut nevydržím na místě. Hodně chodím pěšky a vzhledem k tomu, že náš dům má pět pater, tak neustále chodím po schodech," prozradila tajemství své štíhlé postavy Rottrová.

Vyřádím se u salsy

Kromě chůze má Marie ještě jeden návod na udržení váhy, a to latinsko-americký tanec salsa. "Můj přítel je skvělý tanečník, a tak jsme se společně přihlásili do tanečního kurzu pro pokročilé. Je to báječný tanec, u kterého se uvolním, vyřádím," usmívá se zpěvačka, která pro své fanoušky připravila vzpomínkové album Osud mi tě přál.

V baru La musica ho Marii pokřtila její dvorní textařka Jiřina Fikejzová. "Jelikož jsem se Jiřině hodně svěřovala, a to i se svým soukromí, hodně textů o mně vypovídá," tvrdí Rottrová, kterou na křest doprovodil přítel Milan Říha.

Fotogalerie
4 fotografie