Kámenem úrazu pro maminku Šárku bylo, že se celou dobu věnovala jen tátovi Petrovi a na jeho dcery zapomněla. Ty se tak na procházce zoologickou zahradou táhly za nimi jako stín. Holky se shodly, že je sice se Šárkou zábava, ale co se týče intelektu, není na tom zrovna nejlépe. Navíc by Petrovu horkou favoritku za mámu rozhodně nechtěly.

"Šárka je fajn holka, ale kdyby mi měla dělat mamku nebo tátovi partnerku, tak bych si s ní asi nerozuměla," řekne na kameru starší Petrova dcera katka. Ta mladší jen dodá, že fyzická krása není všechno.

Fotogalerie
8 fotografií

Šárka ale na kamery tvrdí, že vztah mezi Petrovými dcerami je v pořádku a do budoucna by neměl být žádný problém. To si ale nemyslí Petrovy holky, které by nejraději maminku Šárku z její rodné Kadaně hned opustily.

"Vztah s dětma pro toho partnera je pro mě určitě důležitý, protože s nimi musím vycházet a myslím, že s holkama problém nebude," netají Šárka náklonnost k holkám, kterou si za tu dobu seznamování stihla utvořit.

Konec pobytu u Šárky shrne Petrova dcera Katka jednou větou. "Prostě to chce někoho inteligentního a pohotového a Šárka má pomalé vedení," řekne nekompromisně s úsměvem na tváři. Co na to maminka Šárka? To se dozvíte ve čtvrtek večer na TV Prima od 21:20 v pořadu Hledá se táta a máma.