"V pátek večer mi od Michala Davida přišla textovka, kde stálo, že nebudu hrát v jeho novém muzikálu Kat Mydlář. Myslela jsem, že je to vtip. Po těch letech spolupráce mi není schopen zavolat nebo se se mnou sejít, abychom si vše vyříkali?" řekla Blesk.cz Monika, která měla od Michala víc jak půl roku slíbenou roli v Katovi Mydlářovi.

Co je důvodem náhlého rozhořčení Davida? Prý bez Michalova souhlasu vydala album s jeho hity, které muzikant Jiří Škorpík "zmrvil". "Jsem z toho opravdu moc špatný. Že to muzikálové album zkazili, jsem osobně řekl Monice i Škorpíkovi," tvrdí David.

"To, co tvrdí Michal, není pravda. Před půl rokem jsme se o mém muzikálovém albu bavili. O všem věděl a odsouhlasil to. Nechápu proč teď říká něco jiného," kroutí nechápavě hlavou zpěvačka. "Samozřejmě mě moc mrzí, že nebudu hrát v Katovi, ale na druhou stranu to tak třeba bude lepší," uzavírá nepříjemnou záležitost Absolonová, která má s Michalem tento týden schůzku. Třeba jí do očí řekne, co stojí za jeho jednáním. Patnáct let přátelství přece nelze jen tak smáznout textovkou...

Namožená krční páteř

I přes tento incident se Monika plně soustředí na své tancování ve StarDance, kde je jednou z favoritek. "Jsem moc ráda, že se mi daří. Měla jsem strach, že vypadnu jako první," usmívá se zpěvačka, jež momentálně překonává velké bolesti v oblasti krční páteře.

"Vysilující tréninky a přechozené nachlazení mi způsobilo spasmus hrudníku a bránice, naštěstí mi hodně pomohly léky a má lékařka. Rozhodně nemám v plánu ze soutěže odstoupit, naopak budu bojovat jako lev," říká Monika.

Fotogalerie
5 fotografií