Po všechny večery byl v soutěži tím nejslabším článkem. Od poroty pravidelně dostával nejnižší hodnocení, přesto se ve StarDance udržel překvapivě dlouho. Když nevypadl poprvé – vyřazena byla Veronika Žilková, jen si zoufal. Podruhé ho v mizernosti výkonu trumfnul Alexandr Hemala, až do třetice tedy všeho dobrého a Sajler je venku.

„Čekal jsem, že dneska vypadnu. Byl jsem na to připravený,“ komentoval těsně po vyřazení Sajler, na kterého se tentokrát do publika přišel podívat jeho kolega z kulinářského pořadu Kluci v akci, Ondřej Slanina.

Budou spolu 'tančit' dál?

Je otázkou, jestli je Sajler připravený na to, že se při pravidelných trénincích přestane stýkat se svou tanečnicí Veronikou. Jak se Blesk.cz totiž dozvěděl, jejich taneční vztah přerostl v románek, o kterém si šeptalo celé taneční zákulisí. "Jen slepý by si nevšiml jak to mezi nimi jiskří. Už jsem se s několika románky ve StarDance setkal, ale i mě zaskočilo, že to mezi nimi přeskočilo už tak brzy, na prvních trénincích," prozradil Blesk.cz zdroj z České televize. Přitom je kuchtík Sajler ženatý a má sedmiměsíční dceru Sofii!

"Trávíme s Veronikou spolu hodně času, ale víc než tanec v tom není. Tanec je velmi kontaktní záležitost, takže se často obejmeme nebo chytíme za ruce, na tom nevidím nic neobvyklého. Podobně jako my se tady chová většina," tvrdí kuchař.

Jak to bude s jejich románkem dál? Filip, kterému tanec opravdu moc nešel, si může o pokračující taneční kariéře, jako tomu je například u Mahuleny Bočanové, a tedy o setkávání s Veronikou nechat jenom zdát. „Bylo to skvělý, my jsme si to užili od začátku až do konce. Já jsem od Filipa nečekala vůbec nic, to nemyslím nijak špatně, mě totiž překvapoval úplně vším, nejen svým výkonem a vždycky to bylo skvělý,“ řekla na tiskovce po skončení přenosu Veronika jako by nic, ale při závěrečném tanci si všichni mohli všimnout, jak se tihle dva k sobě tiskli.

Fotogalerie
13 fotografií