Hanychová si jako obvykle užívala pozornost všech fotografů. Chtěla zřejmě předvést modré minišaty ze své dílny, které jí jen tak tak držely prsa u sebe. Agáta zvolila k šatům doplňky stejné barvy a i dramatické líčení sladila do modra.

Když si Agáta na tanečním parketu užila s místním travestitou, zašla za roh za svým milencem. Ve VIP sektoru v samostatném salónku se k sobě tulili jako dvě hrdličky. Něžné doteky střídaly vášnivé polibky. Agáta ale nechtěla o svém novém objevu nic prozradit. "Nechci o tom mluvit, jsme spolu teprve krátce a je to ragbista," mlžila Hanychová.

Fotogalerie
7 fotografií

Modelka se objevila na párty k filmu Záměna. Režisér Petr Jákl křtil spolu s hercem Michalem Dlouhým speciální edici DVD a Blu-ray, které by mělo vyjít už během listopadu. „Vybavuji si schůzku v pondělí po premiéře. Čekal jsem, že oslavíme skvělý výsledek v kinech, ale my se hned začali bavit o DVD vydání a jeho přípravách. Práce na DVD Kajínka tedy začaly přesně 9. 8. kolem 18. hodiny večer,“ přibližuje režisér Petr Jákl to, že DVD Kajínka vyjde jen o něco déle než tři měsíce od uvedení filmu v kinech.

Bonusová výbava nabídne vystřižené scény, osobní vyprávění Jiřího Kajínka, pohledy do zákulisí natáčení a příprav i s poctou Vladimíru Dlouhému a také dlouhou nezkrácenou verzi sexuální scény Alice Bendové a Konstantina Lavroněnka. „Marek Dobeš, který připravoval Film o filmu byl na natáčení každý den s kamerou a k tomu máme natočeno několik hodin rozhovorů s Jiřím Kajínkem. Co se týče zajímavých bonusů o vzniku filmu a jeho natáčení, tak jsme si hodně věřili,“ doplňuje Jákl.