Kocáb s Abbasovou se objevili na VIP premiéře sedmého dílu ságy o kouzelnickém učni Harry Potterovi. Z přítomných novinářů byli očividně zaskočeni. Když spolu vyjeli po eskalátoru ke kinosálu, okamžitě se od sebe vzdálili. Mezi návštěvníky byli ovšem jedním z mála párů, který dorazil do kina bez kupy ratolestí. Nejen proto je nešlo přehlédnout. O jejich společné výpravě za zábavou informoval server iDNES.cz.

Poměr vyšel najevo letos v březnu, když Kocáb byl ministrem pro lidská práva a Abbasová mu dělala mluvčí. O jejich románku se jako první dozvěděla Kocábova dcera Natálie, když našla zprávy od Lejly v mobilu svého otce, který ho zapomněl v rodinném autě.

Dlouho poté mu nemohla přijít na jméno. Nyní se na něj zlobit už přestává. "S tátou na našem vztahu pracujeme, a tak nějak se to zlepšuje. Lituji toho, co jsem před časem ventilovala," přiznala Blesk.cz Natálie, která dříve prohlásila, že tátovi nikdy neodpustí. "Já to prostě nerespektuji, co táta udělal a už vůbec ne s kým to udělal, ale buď se můžu naštvat a nebavit se s ním hodně dlouho a pak se může stát cokoliv a přijdu o svého tátu. Ta ženská bude mít pak všechno a to nemůžu připustit, protože je to můj táta," řekla na adresu svého otce a Abbasové Natálie.

Abbasová by chtěla být neviditelná

Modelka, která se naplno věnuje několika charitativním projektům, o vztahu se svým bývalým šéfem zarytě mlčí. Na VIP premiéře Harryho Pottera se ale prořekla, že by si přála být neviditelnou, aby nikdo neviděl, co a kde právě dělá. Zřejmě tím narážela na mediální pozornost, která se jim v kině dostala….

Nevěra Kocába s Abbasovou urychlila rozpad jeho manželství. Románek byl pro Kocábovu manželku Marschu tou poslední kapkou k tomu, aby se odhodlala k rozvodu. Téměř po třiceti letech se vrátila do Spojených států amerických, odkud pochází. S sebou vzala také jejich dvě mladší děti. Když odlétala, byla z Kocábova podrazu tak zničená, že o návratu nechtěla ani slyšet.

Fotogalerie
10 fotografií