Kubelková přiznala, že je ochotná vrátit se na molo, jen když dostane prestižní nabídku. "Nešla bych už v plavkách někde na diskotéce, jak to nyní často provozují mladé modelky. Kdyby mi dával někdo bůhví kolik za takovou přehlídku, tak bych s díky odmítla. Ale kdyby přišla zajímavá pracovní nabídka v zajímavém prostředí, určitě bych ji neodmítla. Jen si nechám dobře zaplatit," netají se vnadná kráska.

A jedna taková nabídka přišla. 25. listopadu Iva své sexy křivky ve velmi rafinovaných modelech návrhářky Jaroslavy Sedláčkové předvede na její autorské přehlídce v hotelu Praha.

"Pro Jarušku předvádím spoustu let a její šaty si velmi často půjčuji na různé společenské akce, takže u ní dělám výjimku a neříkám si svůj obvyklý honorář," prozradila na zkoušce šatů, které předvede, Iva.

Maminka dvou dcer šestileté Natálky a devatenáctiměsíční Karolínky má bujné poprsí i díky kojení. "Stále kojím. I dceru Natálku jsem kojila do dvou let, tak bych Karolínku nerada ochudila," tvrdí Kubelková, která třetího potomka zatím neplánuje.

"Nezavrhuji to, ale na cestě není. Ukáže to čas, teď v dohledné době určitě ne," říká moderátorka. Ta své dvě dcery vychovává s podnikatelem Ladislavem Doležalem.

Fotogalerie
7 fotografií